Mexikó földrengés

10 hours agoMint azt megírtuk a Mexikó nyugati partjainál fekvő Michoacán államot hétfőn sújtó földrengés erőssége 74-es voltA korábbi adatok 68-asra becsülték a rengés erősségét. 23 hours agoErős földrengés rázta meg Mexikót szökőár-figyelmeztetést is kiadtak.


We Love Mass Meditation Szeretjuk A Tomegmeditaciokat Meditacio Mexikoert Szeptember 23 An Magyar Ido S Earthquake Mexico North American Plate

A mexikói földrengés fényei.

. 14 hours agoHatalmas földrengés volt Mexikóban halálos áldozata is van. A mostani földmozgás az 1985-ös és a 2017-es pusztító földrengések évfordulóján történt. 23 hours agoErős 76-os földrengés volt a nyugat-mexikói La Placita de Morelos település közelében hétfőn a Csendes-óceáni Szökőárjelző Központ PTWC cunami veszélye miatt.

23 hours agoErős 76-os földrengés volt a nyugat-mexikói La Placita de Morelos település közelében hétfőn a Csendes-óceáni Szökőárjelző Központ PTWC cunami veszélye miatt. Immár harmadszor volt földrengés Mexikóban az év azonos napján. 7-es erősségű földrengés rázta meg Mexikó délnyugati részét a rengés epicentruma Acapulcótól 177 kilométerre volt.

Erős földrengés volt Mexikóban. 14 hours ago74-es erősségű földrengés rázta meg Mexikó középső részét hétfőn egy ember halálát okozva. Erős 76-os földrengés volt a nyugat-mexikói La Placita de Morelos település közelében hétfőn a.

13 hours agoEgy 76-os erősségű földrengés rázta meg hétfőn Mexikó nyugati részét hétfőn ugyanazon a napon amikor 1985-ben és 2017-ben is megmozdult a föld az országban. Erős 76-os földrengés volt a nyugat-mexikói La Placita de Morelos település közelében hétfőn a Csendes-óceáni Szökőárjelző Központ PTWC cunami veszélye. Ez a harmadik földrengés Mexikó történetében mely pont ezen a napon.

A PTWC figyelmeztetést adott ki hogy Mexikó nyugati. Nagy erejű a Richter-skála szerint 70 erősségű földrengés rázta meg a délnyugat-mexikói Acapulco. 14 hours agoDe nem ez az első eset hogy ilyen erős földrengés rázta meg azt a környéket.

Kiadták a cunamiriasztást a hullámok 1-3 méter magasak is lehetnek. Akkora földrengés volt Mexikóban hogy Magyarországon is érzékelték. Terremoto de magnitud 76 sacudió con violencia al estado de Michoacán México la tarde de este lunes.

Mint arról portálunkon is beszámoltunk kedd éjszaka a 12 fokozatú skála szerinti 71 erősségű földrengés pusztított Mexikóban amely már. Hatalmas földrengés volt Mexikóban - videó. 74-es erősségű földrengés rázta meg Mexikó középső részét hétfőn ez a.

Hétfőn délután magyar idő szerint este két.


A Mexikoi Velencei Hajokazas Video Garden Bridge Outdoor Structures Outdoor

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1